» مرسدس بنز CLA45 AMG در نمایشگاه خودروی نیویورک رونمایی میشود
» 12 ترفندی که کاربران ویندوزفون 8 باید بدانند!
» حفره امنیتی گلکسی اس 3 امکان دور زدن قفل گوشی و دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر را میسر میکند
» حفره امنیتی گلکسی اس 3 امکان دور زدن قفل گوشی و دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر را میسر میکند
» تماس رایگان با استفاده از آیفون و نرم افزار جدید فیسبوک
» اتحادیه اروپا مایکروسافت را به خاطر عدم ارائه حق انتخاب مرورگر اینترنت در ویندوز 7 بیش از 730 میلیون
» چگونه صفحه شروع آفیس 2013 را تغییر دهیم؟
» مایکروسافت صفحه نمایش مجهز به حسگر حرکتی کینکت را معرفی کرد، امید به یکپارچهسازی کینکت در لپتاپها قو
» سامسونگ به دنبال سرمایه گذاری 107 میلیون دلاری در شارپ است
» برندگان مسابقه کارائوکه ال جی، 18 میلیون جایزه نقدی دریافت نمودند
» مکلارن P1 با رنگ زرد رسما معرفی شد: صفر تا 100 تنها در 3 ثانیه
» آپدیت ناد۳۲ , آپدیت نود ۳۲ , اپدیت ناد۳۲ , اپدیت نود 32 , آپدیت نود32
» انویدیا دو کارت گرافیکی K600 با قیمت 199 دلار و K4000 با قیمت 1300 دلار را معرفی کرد
» اپراتور ژاپنی از باریکترین و سبکترین تلفن همراه دنیا رونمایی کرد
» صفحه قفل ویندوز مشابه اندروید با Eusing Maze
» 13 خانه ریزه میزهی دوستداشتنی
» کارایی آیکون تنظیمات گوگل موجود روی دستگاه اندرویدی شما چیست؟
» لامبورگینی (ونِنو) در نمایشگاه جنوا در معرض نمایش قرار گرفت
» طراحی و مشخصات فنی گلکسی اس 4 سامسونگ از طریق توییتر به بیرون درز کرد
» 40 اپلیکیشن کاربردی و رایگان برای کاربران اندروید : قسمت چهارم
مدیر ارشد گوگل: یک دیوار بین نکسوس و موتورولا وجود دارد

پس از اقدام بحث برانگیز گوگل در خریداری موتورولا، شرکای تولیدکننده سختافزاری این غول جستجوگر اینترنتی، پشت چشم نازک کرده و مراتب نگرانی خود را به صورت پنهانی و آشکار از یکی شدن این و کمپانی اعلام کردند. حالا، گوگل برای حفظ اعتماد شرکای مهم تجاریش اعلام کرده که سیاستی برای نزدیکی بیش از پیش به موتورولا ندارد و علیرغم خرید این کمپانی، به آن به عنوان یکی دیگر از شرکایش نگاه میکند.
هیروشی لاکیمر (Hiroshi Lockheimer)، معاون بخش مهندسی اندروید در شرکت گوگل در مصاحبهای با پایگاه اطلاعرسانی CNET اعلام کرده که «دیواری» بین تجارت کلی و برنامه نکسوس با موتورولا وجود دارد و این دو برنامه در هم ادغام یا یکی نشدهاند، «درست مانند این است که [موتورولا] شرکتی جدا از گوگل است».
سیاست کاری مهم گوگل آن است که حتی پس از خریداری موتورولا، به این شرکت همانند یکی دیگر از شرکای کاریش نظیر HTC یا سامسونگ نگاه میکند. در همین رابطه لاکیمر در پاسخ به پرسشی پیرامون اینکه آیا گوگل، موتورولا را در برنامهی نکسوس وارد میکند یا خیر؛ هر چند پاسخ روشن و دقیقی به این پرسش نداد اما تاکید کرد، در حالی که دیواری بین این دو وجود دارد، رویکرد کاری مشابهی که در موتورولا و سامسونگ وجود دارد، احتمال بروز همکار مشترکی بین موتورولا و برنامه نکسوس را بیشتر میکند. وی در ادامه میافزاید:
ما با همهی شرکایمان به طور یکسان رفتار میکنیم و موتورولا را نیز همانند یکی دیگر از آنها – نظیر سامسونگ یا HTC – میدانیم.
حقیقت آن است که پس از خریداری شرکت موتورولا از سوی گوگل، تنشهایی بین این غول جستجوگر اینترنتی و شرکای کاریش بوجود آمده، و برخی از آنها حتی به طور محرمانه یا آشکار مراتب نگرانی خود را از این موضوع اعلام کردهاند. این در حالی است که برنامه نکسوس در واقع فرصتی طلایی برای گوگل است تا محصولات سختافزاری خود را روانه بازار مصرف کند و مخاطبان بیشتری را به خود آلوده سازد.
آنها تاکنون به خوبی در این برنامه حضور داشتهاند و موفق شدهاند در یک سالهی اخیر، شرکتهای گوناگونی نظیرایسوس، الجی و سامسونگ را به هم نزدیک کرده و در راستای برنامه نکسوس از آنها کمک بگیرند. موتورولا هم که یکی از بازیگران اصلی در عرضهی گوشیهای اندرویدی به شمار میرود - سالها پیش که مستقلاً اداره میشد - با عرضه گوشی Droid که مجهز به اندروید 2.0 بود، نقشی اساسی در پیشرفت اندروید بازی کرد.
اما با گسترش شایعات پیرامون همکاری موتورولا و گوگل برای ساخت گوشی پرچمدار ایکس فون، تنشهایی بوجود آمده و روابط گوگل و سایر کمپانیهای تولیدکننده را تیره و تار کرد. این در حالی است که گوگل از بازخوردهای مثبت عرضه Nexus 4 علیرغم وجود مشکلات در پاسخگویی به نیاز مخاطبان، رضایت دارد. جیمی روزنبرگ، معاون بخش محتوای دیجیتال و فروشگاه گوگل پلی (Google Play) در همین رابطه معتقد است که مشکلات توزیع حل و فصل شده است، تا فروش نکسوس 4 بتواند با نیاز مخاطبان خود همراه شود. وی میافزاید، «واقعاً جالی تاسف است که نتوانستیم نیاز مخاطبان را به بهترین نحو ممکن پاسخگوییم».
اگر گوگل قیمت محصولات آتی خانواده نکسوس خود را کاهش دهد میتواند بیش از پیش در این حوزه نیز گوی سبقت را از مهمترین رقبای خود برباید. لاکیمر در این رابطه معتقد است که همیشه راهی برای کم کردن از هزینهها وجود دارد؛ اما گاهی باید تصمیم درست بگیریم تا قابلیتهای گوشی فدای قیمت آن نشود.
وی در ادامه میافزاید؛ « حقیقتاً بهترین محدودهی قیمتی برای چنین محصولاتی چیست؟ و چطور میتوانیم در عین حال قابلیتهای محصول خود را افزایش دهیم». در حال حاضر، لاکیمر و دیگر مدیران گوگل از عرضهی گوشی نکسوس 4 و تبلت نکسوس 7 به ترتیب با قیمتهای 299 و 199 دلار رضایت کامل دارند. به نظر شما بهترین محدودهی قیمتی برای گجتهای امروزی چیست؟

نظرات شما عزیزان: